« L Ä N S K U L T U R E N

idag finns det ju en hel del olika lån att välja mellan. Det finns de lån som anses vara bättre än andra. Men mycket har ju att göra med vad det är du ska ha pengarna till. Om det är ett sms lån du är ute efter och vill jämföra dem, så kan du göra det via crediwizz.se. Tänk dock på att ett sms lån, det bör ses som en nödlösning, för oväntade utgifter. Det är ett ganska dyrt lån, då de ofta kommer med en hög ränta samt korta löptider.

Vad behöver du låna pengar till?

Den första frågan du bör ställa dig själv, det är vad du ska låna pengar till. Sedan är det ju även bra att fråga dig själv om du faktiskt måste låna. Kanske du kan spara till det du vill göra eller köpa?

Ett lån som kan vara bra att ta, som är svårt att spara ihop till, det är ju bolånet. Det om du ska köpa dig en bostad eller ett hus.

Ett annat lån som kan vara värt att ta, det är ett så kallat samlingslån. Det är då ett större lån, som ska användas för att betala av alla de små lån och krediter du har sedan innan.

Jämför lån

Oavsett vad det är för lån du tänker du ska ta, så är det bra att jämföra dem mot varandra. Det så att du får ett bra lån, till låg ränta och med bra villkor. 

20 Mar 2022